Massage-gavekort

​Massage-gavekort udstedes lige her hos os

Er du på udkig efter en anderledes gave, som med garanti vil falde i god jord? Så kan du med fordel købe et massage-gavekort her hos Panmile Thai Massage. Vi garanterer wellness og thaimassage af høj kvalitet. Vores klinik er beliggende i Ikast, hvorfor vores kunder primært kommer fra Herning eller Brande. Alle kunder er dog hjerteligt velkomne hos os.

Hvis du er løbet tør for spændende og gode gaveidéer, så kan du med fordel købe et massage-gavekort hos os. Vi tilbyder en lang række af forskellige professionelle behandlinger, som tilpasses og tilrettelægges efter den individuelle kunde. Hos os er der garanti for en god og afslappende oplevelse.

Et massage-gavekort falder altid i god jord

Hvad enten du skal finde på en god fødselsdagsgave eller en værtindegave, så er et gavekort til massage en gave, som vil falde i god jord i langt de fleste tilfælde. Vi udsteder gavekort lige efter dine ønsker.

Hos os kan du forvente en rolig atmosfære og dygtige behandlere, som står klar til at give enhver kunde en god oplevelse. Velvære er vigtigt for enhver, men kan være svært at huske i en travl hverdag. Derfor kan du med god samvittighed lægge vejen forbi vores klinik for at få løst eventuelle muskelspændinger eller for blot at få en afslappende og behagelig oplevelse.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om massage-gavekort hos os, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og sammensætte et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 22 65 65 82 eller på mail panmile.massage@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tilbagebetaler ikke penge for gavekort.​

(+45) 22 65 65 82
panmile.massage@gmail.com